NewsletterخبرنامهEventsمناسبت هاپادکست ها
Loader
ما را پیدا کنید
آگهی

«اینجا ایران است؟» آگهی پوشاک در اسرائیل جنجال به پا کرد

تصویری از ویدیوی هودیز
تصویری از ویدیوی هودیز Copyright هودیز
Copyright هودیز
نگارش از Euronews
تاریخ انتشار به روز شده در
هم‌رسانی این مطلبنظرها
هم‌رسانی این مطلبClose Button

بار رافائلی، مدل اسرائیلی در این آگهی تبلیغانی نقابش را بر می‌دارد.

آگهی

بار رافائلی، مدل اسرائیلی ویدیویی از یک آگهی بازرگانی لباس را در شبکه‌های اجتماعی خود منتشر کرد که بعد از دو روز، به یکی از موضوعات جنجالی در شبکه‌های اجتماعی بدل شده است.

در این ویدیو، سوپرمدل اسرائیلی با برداشتن برقع خود این مساله را مطرح می‌کند که «آزادی حق همه است؟» و در ایران آزادی وجود ندارد. تصویر خانم رافائلی در روزنامه‌ها و بیلبوردهای تبلیغاتی همراه با عبارت «آیا ایران اینجاست؟» در زیر عکس منتشر شده است.

در این تبلیغ وی به همراه چند مدل دیگر با برداشتن برقع و حجاب خود و پوشیدن شلوار جین و سویشرت کلاه‌دار محصولات شرکتی به نام «هودیز» (Hoodies) را که خود یکی از سهامداران آن است، تبلیغ می‌کند.

بسیاری از منتقدان این آگهی بازرگانی می‌گویند که این شرکت لباس‌های ورزشی یک تصمیم‌ غیرمعمول در رابطه با بازاریابی اتخاذ کرده و با استفاده از یک پیام سیاسی قصد دارد که مشتریان ویژه‌ای برای خود بیابد. در عین حال این تبلیغ خشم بسیاری از مردم اسرائیل و سایر نقاط جهان را برانگیخته است.

واکنش‌ها به این تبلیغ در شبکه‌های اجتماعی

این تبلیغ مخالفت‌های زیادی را در شبکه‌های اجتماعی به همراه داشته است. در ساعات اولیه پس از انتشار این تبلیغ، هزاران نفر نظرات خود را در شبکه‌های اجتماعی از جمله فیسبوک و توئیتر در مورد آن مطرح کردند. بسیاری از این افراد با اشاره به این نکته که با وجود حجاب اجباری در ایران، برقع پوشش رایجی در این کشور نیست، نوشتند زنان حق دارند پوشش خود را انتخاب کنند و این تبلیغ حق انتخاب زنان مسلمان در سراسر جهان را نادیده گرفته است.

بیشتر بخوانید:

پس از این اعتراضات، شرکت هودیز به صورت غیرمستقیم و با افزودن یک پست در صفحه فیسبوک خود که در آن یک نسخه کمی متفاوت از ان آگهی و همینطور وجود زنان دیگر با پوشش‌های گوناگون را به تصویر می‌کشید، تلاش کرد تا از میزان خشم مخالفان بکاهد.

گرچه اشاره این تبلیغ به نبودن آزادی و بخصوص مساله «حجاب اجباری» در ایران است اما برخی از تحلیلگران این تبلیغ را نوعی «نژادپرستی» و اسلام‌ستیزی توصیف کرده‌اند.

در ماه‌های اخیر بنیامین نتانیاهو با ارسال چند پیام ویدیویی با زیرنویس فارسی، تلاش کرده است تا با شهروندان ایرانی ارتباط برقرار کند.

ایران و اسرائیل از سال ۱۳۵۷/۱۹۷۹ یعنی سال پیروزی انقلاب و سرنگونی رژیم شاهنشاهی با یکدیگر رابطه ندارند.

به اینستاگرام یورونیوز فارسی بپیوندید

هم‌رسانی این مطلبنظرها

مطالب مرتبط

حمایت دادگاه سوئد از زن مسلمانی که حاضر به دست دادن با کارفرمایان نشد

پادشاه بحرین بیش از ۱۵۰۰ زندانی را در چهارچوب «بزرگترین عفو سال‌های اخیر» بخشید

اعتراض فعالان هندو به نامگذاری «اکبر» و «سیتا» باعث اخراج یک مقام باغ وحش شد