پایان خوش نوجوانان محبوس در غار تام لوآنگ تایلند با نجات یافتن همه آنها باعث شده تا فیلمسازان و نهادهای گردشگری برای روایت داستان آنان اقدام کنند.
دو شرکت تولید کننده فیلم در صدد ساخت فیلمی از ماجرای نجات دانشآموزان فوتبالیست تایلندی برآمدند.
پایان خوش نوجوانان محبوس در غار تایلند با زنده پیدا شدن همه آنها پس از ۹ روز و نجات یافتنشان پس از دو هفته باعث شده تا فیلمسازان و همچنین نهادهای گردشگری برای روایت داستان آنان و تیم نجات از همین حالا اقدام کنند. روز سهشنبه آخرین گروه از دانشاموزان و مربیشان از غار خارج و به بیمارستان منتقل شدند.
اخبار مربوط به ۱۲ نوجوان فوتبالیست و مربیشان که از ۲۳ ژوئن در غارتام لوآنگ به دلیل سیلاب های موسمی محبوس شده بودند و پیگیری روند نجات آنان طی دو هفته اخیر، در صدر اخبار جهان بود و بسیاری از مخاطبان را تحت تاثیر خود قرار داد.
به کانال تلگرام یورونیوز فارسی بپیوندید
نیروی دریایی تایلند که رهبری تیم نجات را به عهده داشت و همچنین دولت این کشور، کمپانی فیلمسازی ایوانهو (ivanhoe Pictures) و جان ام.چو، کارگردان آمریکایی را برای ساخت فیلم داستان نجات این نوجوانان انتخاب کرده است.
این شرکت فیلمسازی که هم در ایالات متحده و هم در آسیا دفاتری دارد، تهیه کننده فیلم «آسیاییهایی خر پول» (Crazy Rich Asians) بوده است.
کمپانی فیلمسازی پیور فلیکس، شرکت دیگری است که برای ساخت فیلم داستان نوجوانان محبوس در غار تلاش میکند.
مایکل اسکات، بنیانگذار و صاحب این کمپانی فیلمسازی در تایلند زندگی میکنند و میگوید که فیلمسازان شرکت او در تمام مدت عملیات نجات در محل حضور داشتند و با تیم نجات مصاحبه میکردند. او میافزاید که همسرش نیز با «سامارن پونا»، غواص و عضو سابق نیروی دریایی تایلند که در عملیات نجات جان خود را از دست داد، بزرگ شده و داستان زندگی وی را به خوبی میداند.
البته موانعی نیز پیش روی این فیلمسازان قرار دارد که یکی از آنها دریافت اجازه از خانوادهها و پرداخت حقوق هر ۱۲ نوجوان، مربی آنها و امدادگرانی است که قرار است داستانشان شرح داده شود.
بیشتر بخوانید:پایان عملیات نجات ۱۳ محبوس در غار؛ نوجوانان تایلندی میهمان ویژه فینال جامجهانی شدند
غار تام لوآنگ تبدیل به موزه نجات میشود
سرپرست تیم عملیات و نجات نوجوانان تایلندی محبوس در غار اعلام کرده است که غار تام لوآنگ در پارک جنگلی «دوی نانگ نان» تبدیل به موزه نجات خواهد شد.
عملیات نجات این نوجوانان، سختیها، موانع و البه خوشیهای بسیاری به همراه داشت. دو غواص بریتانیایی، ۹ روز پس از ناپدید شدن این دانشآموزان توانستند آنها را سالم و سلامت در عمق ۴ کیلومتری غار پیدا کنند. اما از سوی دیگر یک غواص تایلندی با نام سامارن پونا نیز جان خود را طی این عملیات از دست داد.
مقامات گردشگری تایلند میگویند که این اتفاق، غار تام لوآنگ را در نقشه توریستی پر اهمیت کرده است اما باید آن را به طور کامل در برابر بارانها و سیلابهای موسمی ایمن کرد.
به اینستاگرام یورونیوز فارسی بپیوندید
مسئول تیم نجات نیز میگوید که این غار باید به موزه تبدیل شود تا چونگی عملیات نجات به مردم علاقمند نشان داده شده است.
باید گفت که در میان مردم محلی علاوه بر خطرناک بودن این غار افسانهای نیز درباره غار تام لوآنگ نانگ نون وجود دارد و آنها این غار را «غار بانوی خواب» می نامند.
در این افسانه شاهزاده خانمی زیبا با معشوق خود به غار می گریزد. پدرش سربازان را برای کشتن معشوق او میفرستند اما این موضوع به خودکشی کردن این شاهزاده میانجامد. مردم محلی میگویند که کوههای این منطقه شکل شاهزاده به خواب رفته را به خود گرفتهاند.
بیشتر بخوانید: