رهبر ایران گفت: «بنده از مسائل کشور مطلعم و گزارشها را میخوانم؛ معتقدم در همه آرمانهای بزرگ انقلاب اسلامی پیشرفت کردهایم. آن جوانی که میگوید وضع خیلی بد است، من احساسش را تأیید میکنم اما حرفش را مطلقا نه.»
یک دانشجوی ایرانی روز دوشنبه در دیدار علی خامنه ای، رهبر ایران با گروهی از دانشجویان انتقادات فراوانی را از وضعیت کشور مطرح کرد.
به گزارش رسانههای ایران سحر مهرابی که عضو شورای مرکزی ناظر بر نشریات وزارت علوم معرفی شده است در حضور رهبر ایران راه حل مشکلات کنونی ایران را «تعمیق دموکراسی» دانست.
از جمله مشکلاتی که سحر مهرابی در سخنان خود به آن اشاره کرد «نابرابری سیستماتیک میان طبقات جامعه»، «فروپاشی ارزش های اخلاقی»، «شیوع آسیبهای اجتماعی»، «بحرانهای محیط زیستی»، «افزایش حاشیه نشینی و طرد اقلیتها» و «وضعیت وخیم اشتغال» بود.
به کانال تلگرام یورونیوز فارسی بپیوندید
این دانشجو در سخنان خود همچنین از «تضعیف ساختارهای قانونی از طریق ایجاد نهادهای موازی سیاسی- امنیتی»، «مداخلات غیرقانونی نیروهای نظامی-امنیتی در وظایف نهادهای منتخب ملت»، «تضییع حق انتخاب مردم با ردصلاحیتهای سلیقهای» و «دخالتهای فراقانونی قوه قضاییه در وظایف دیگر قوا» انتقاد کرد.
سحر مهرابی در بخشی از سخنان خود همچنین از «برخورد خلاف موازین شرعی با زنان به ارشاد آنها»، «فیلترینگ»، «برخورد با مطبوعات» و «حصر هشت ساله» اشاره کرد.
در مقابل علی خامنه ای ضمن اشاره به اعتراض دانشجویان به بسیاری از مسائل بیشتر این اعتراض ها را وارد دانست. وی در عین حال تاکید کرد: «تحقق آرزوهایی که از طرف جوانان پرشور به راحتی بیان می شوند، با در نظر گرفتن واقعیات به این سادگیها امکان پذیر نیست بلکه نیازمند کار و تلاش و برخی مقدمات است.»
رهبر ایران گفت: «بنده از مسائل کشور مطلعم و گزارشها را میخوانم؛ معتقدم در همه آرمانهای بزرگ انقلاب اسلامی پیشرفت کردهایم. آن جوانی که میگوید وضع خیلی بد است، من احساسش را تأیید میکنم، اما حرفش را مطلقا نه.»
علی خامنهای ضمن اشاره به برخی انتقاداتی که از وی مطرح می شود نیز اظهار داشت: «برخی می گویند چرا رهبری همه مشکلات را گردن امریکا و انگلیس خبیث می اندازد، این یک برداشت اشتباه است چرا که بنده بیشتر مشکلات و موانع را داخلی و درونی می دانم که البته دشمنان از آنها سوءاستفاده می کنند.»
سخنان انتقادآمیز یکی از دانشجویان در دیدار با رهبر ایران در حالی بیان میشود که در ماههای گذشته بسیاری از شهروندان نسبت به وضعیت اقتصادی، اجتماعی و سیاسی این کشور اعتراض کردهاند. تظاهرات گسترده دی ماه ۱۳۹۶ در چند شهر ایران، گستردهترین موج اعتراضها از سال ۱۳۸۸ بود. در سال ۱۳۸۸ نیز تنها چند ماه پس از اعلام نتیجه انتخابات دوره دهم ریاست جمهوری ایران که با اعتراضات گسترده روبرو شد محمود وحیدنیا، دانشجوی دانشگاه صنعتی شریف انتقاداتی را در دیدار علی خامنه ای با دانشجویان مطرح کرده بود.
بیشتر بخوانید: