NewsletterخبرنامهEventsمناسبت هاپادکست ها
Loader
ما را پیدا کنید
آگهی

سرود ملی آلمان دیگر مردانه نخواهد بود

سرود ملی آلمان دیگر مردانه نخواهد بود
Copyright 
نگارش از Euronews
تاریخ انتشار
هم‌رسانی این مطلبنظرها
هم‌رسانی این مطلبClose Button

در طرح پیشنهادی تغییر سرود ملی آمده است که کلماتی چون «سرزمین پدری» و «برادرانه» می‌توانند با واژگانی از قبیل واژه «وطن» و «شجاعانه» جایگزین شوند.

آگهی

در اولین جملات سرود ملی آلمان این واژه کلیدی به چشم می‌خورد: «سرزمین پدری (Vaterland)». اصطلاحی که به گفته بسیاری نمایانگر آلمان «بزرگ» و «مقتدر» است. با این حال مقامات این کشور قصد دارند واژگان مردانه را در راستای دستیابی به بی طرفی جنسیتی از سرود ملی آلمان حذف کنند.

کریستین رز-مورینگ، وزیر خانواده آلمان به رسانه‌های این کشور گفته است که در نامه‌ای به سایر مقام‌ها از آنان خواسته است تا تغییراتی در جملات سرود ملی اعمال کنند تا مضمون آن برای همگان روشن‌تر باشد. وی در ادامه افزوده است که کلماتی چون «سرزمین پدری» و «برادرانه» می‌توانند با واژگانی از قبیل «وطن» و «شجاعانه» جایگزین شوند.

تصمیمی خوشانید یا دردناک؟

تغییر سرود ملی آلمان که به صورت یک طرح پیشنهادی از سوی کریستین رز-مورینگ مطرح شده با واکنش‌های منفی و مثبتی همراه بوده است.

یکی از مقامات بلندمرتبه آلمانی و از اعضای حزب سوسیال‌دموکرات (SPD) تصمیم به تغییر در سرود ملی را همزمان در راستای ائتلاف با آنگلا مرکل را امری مثبت ارزیابی کرد، با این حال گوتز فرمینگ، عضو حزب راست افراطی آلترناتیو برای آلمان (AfD) این طرح را «گستاخانه و غیرفرهنگی» خواند.

در راستای این اظهارنظرها خانم رز-مورینگ با اشاره به تغییر در سرود ملی اتریش در سال ۲۰۱۲ که در آن «پسران» به «دختران و پسران» تغییر یافته، این قبیل تغییرات را امری مثبت خواند.

به کانال تلگرام یورونیوز فارسی بپیوندید

سرود ملی آلمان به دست خط هاینریش هوفمن فن فالرسلبن، سراینده آن

سرود ملی آلمان که از سه بخش تشکیل شده در سال ۱۸۴۱ میلادی توسط آوگوست هاینریش هوفمن فن فالرسلبن، شاعر آلمانی با الهام از ترانه متعلق به قطعه «ترانه قیصر» فرانتس یوزف هایدن، آهنگساز و موسیقی‌دان بزرگ اتریشی، سروده شده‌ است.

پس از تشکیل جمهوری وایمار در مرزهای آلمان فعلی، این سرود توسط فریدریش ابرت، اولین رئیس‌جمهور این کشور در سال ۱۹۲۲ به‌عنوان سرود ملی انتخاب شد. در دوران حکومت نازی‌ها بر آلمان (۱۹۳۵-۱۹۴۵) تنها پاراگراف اول این شعر به‌عنوان سرود ملی خوانده می‌شد و اجرای آن در تمامی مجالس و مراسم رسمی اجباری بود.

آلمان پس از سقوط دولت هیتلر در سال ۱۹۴۵ فاقد سرود ملی بود. اما سرانجام در سال ۱۹۵۲تنها بخش سوم این سرود با حفظ ملودی سابق به صورت سرود ملی در این کشور مجددا رسمیت گرفت.

بیشتر بخوانید:

هم‌رسانی این مطلبنظرها

مطالب مرتبط

مایک پنس در واکنش به اقدام اعتراضی ورزشکاران، استادیوم را ترک کرد

رعایت «برابری جنسیتی» در درخواست «فن در لاین» برای پست‌های کمیسیون اروپا؛ آیا گوش شنوایی هست؟

محرومیت ورزشکاران مرد از «شنای موزون» در المپیک پاریس؛ آیا ناسازگار با وعده برابری جنسیتی نیست؟