NewsletterخبرنامهEventsمناسبت هاپادکست ها
Loader
ما را پیدا کنید
آگهی

میانمار با نابودی روستاها شواهد پاکسازی قومی مسلمانان روهینگیا را از بین می‌برد

میانمار با نابودی روستاها شواهد پاکسازی قومی مسلمانان روهینگیا را از بین می‌برد
Copyright 
نگارش از Euronews
تاریخ انتشار
هم‌رسانی این مطلبنظرها
هم‌رسانی این مطلبClose Button
لینک کپی پیست کد امبد ویدیو:Copy to clipboardCopied

دیده بان حقوق بشر: عکس‌های ماهواره‌ای نشان می دهد که رژیم میانمار از ماه ژانویه تاکنون ۵۵ روستای روهینگیا را با بولدوزر نابود کرده است.

آگهی

دیده‌بان حقوق بشر با انتشار عکس‌های ماهواره‌ای و یک ویدئو می گوید رژیم میانمار از ماه ژانویه تاکنون ۵۵ روستای روهینگیا را با بولدوزر نابود کرده بطوری که کمتر اثری از این روستاها باقی مانده است.

این عکس ها از یک سو روستاهای سوزانده شده روهینگیا را در دوم دسامبر ۲۰۱۷ نشان می دهد و بعد عکس های مشابه ماهواره ای از همان منطقه که در اول فوریه سال ۲۰۱۸ گرفته شده گویای آنست که این منطقه بکلی از خانه و درخت و مزرعه صاف شده است.

یک دپیلمات که در یک بازدید سازماندهی شده از سوی دولت میانمار در ایالت راخین حضور داشته گفته است: «ناحیه ای ویران شده را دیدم که از ساکنانش تخلیه شده بود. روستاها سوزانده شده و برخی مناطق با بولدوزر صاف شده بودند. مزارع و محصولات رها شده بودند. در چند روستایی که هنوز کسانی زندگی می کردند، مردم به شدت ترسیده بودند و در همه جا پلیس، سربازان و ایستگاههای بازرسی دیده می شد.»

بیشتر بخوانید:

دیده‌بان حقوق بشر روز جمعه ۲۳ فوریه اعداد و ارقامی را درباره پاکسازی قومی در ایالت راخین منتشر کرد. به گفته این سازمان: «از اواخر سال ۲۰۱۷، دولت میانمار حداقل ۵۵ روستا را ویران کرده است. تمام ساختمان ها و پوشش گیاهی را با تجهیزات سنگین نابود کرده که در عکس های قبل و بعد از این ویرانی قابل مشاهده است. بیشتر این روستاها از جمله ۳۶۲ روستایی هستند که یا بطور کامل و یا در بخش هایی بواسطه آتش سوزی عمدی از ۲۵ اوت ۲۰۱۷ به بعد ویران شده بودند. عکس های ماهواره‌ای نشان می‌دهد که دست کم ۲ روستای تخریب شده قبلا دست نخورده بوده و قطعا قابل سکونت بوده اند و صدها خانه در ۱۰ روستای دیگر که تنها در بخشهایی سوزانده شده بودند، اکنون کاملا ویران شده اند.»

مسلمانان روهینگیا در ایالت راخین میانمار که حدود یک میلیون نفر را شامل می شدند، پیش از آغاز پاکسازی قومی که از ۲۵ اوت ۲۰۱۷ آغاز شد از بسیاری از حقوق بنیادین مانند آزادی ازدواج، تحصیل، کار و بچه دار شدن محروم شده بودند.

با آغاز پاکسازی قومی، حدود ۷۰۰ هزار نفر از مسلمانان روهینگیا به بنگلادش گریخته اند و هزاران گزارش درباره تجاوز، کشتار و آتش زدن روستاهای آنها منتشر شده است.

به کانال تلگرام یورونیوز فارسی بپیوندید

هم‌رسانی این مطلبنظرها

مطالب مرتبط

دولت میانمار: اولین خانواده مسلمان روهینگیا به کشور بازگشتند

هشدار خوانندگان فرانسوی در مورد وضعیت مسلمانان روهینگیا