گروهی از دانش آموزان (۱۶ و ۱۷ ساله) یک دبیرستان در سیدنی استرالیا در آزمایشگاه مدرسه شان موفق به تولید داراپریم شدند که هر یک قرص آن تنها ۲ دلار هزینه دارد.
گروهی از دانش آموزان (۱۶ و ۱۷ ساله) یک دبیرستان در سیدنی استرالیا در آزمایشگاه مدرسه شان موفق به تولید داراپریم شدند که هر یک قرص آن تنها ۲ دلار هزینه دارد. تلاشی برای مبارزه با تصمیم مارتین اسکرلی مدیر شرکت تورینگ در آمریکا که قیمت هر یک قرص این دارو را با ۵ هزار درصد افزایش از ۱۳.۵ دلار به ۷۵۰ دلار افزایش داد.
براندون لی دانش آموز دبیرستان گرامر سیدنی می گوید: «آزمون و خطای زیادی در این فرایند داشتیم. ما بایستی واکنش های زیادی را تکرار می کردیم و شرایط را برای واکنش های متفاوت تغییر می دادیم تا ببینیم کدام مواد می تواند واکنشی بدهد که به تولید داراپریم بیانجامد. این فرایند بعضی وقت ها ما را بشدت هیجان زده می کرد زیرا حس می کردیم ما دانش آموزان دبیرستانی می توانیم مخاطبان گسترده تری داشته باشیم و نشان دهیم که حتی دانش آموزان یک دبیرستان معمولی مثل ما قادرند این دارو را با قیمت بسیار پایین تولید کنند.»
این دارو برای درمان انواع خاصی از مالاریا و همچنین توكسوپلاسموزيس بکار می رود که یک عفونت نادر و خطرناک است که افراد با سیستم ایمنی ضعیف مانند افراد آلوده به اچ آی وی دچار آن می شوند.
متیو تاد از دانشکده علوم دانشگاه سیدنی که در این آزمایش دانش آموزان را در این آزمایش همراهی کرده است، می گوید: «ما از مجموعه اوپن سورس مالاریا هستیم و تلاش داریم داروهای جدیدی برای این بیماری وحشتناک پیدا کنیم که هر روزه ۲ هزار نفر را که بیشترشان کودک هستند در جهان می کشد. بنابراین آنچه ما انجام می دهیم این است که سرنخ ها را از شرکت های بزرگ داروسازی می گیریم و آنها را بهبود و توسعه می دهیم تا به داروی مناسب برسیم.»
I made a short statement on the Australian students: https://t.co/cSQo3jHZoF
— Martin Shkreli (@MartinShkreli) December 1, 2016
You can also watch recording chemistry lessons on my channel!
مارتین اسکرلی مدیر شرکت تورینگ که دانش آموزان این دبیرستان او را بخاطر افزایش شدید قیمت این دارو به سودجویی متهم کرده اند با انتشار یک ویدئو و چندین توئیت به این ابتکار دانش آموزان استرالیایی واکنش نشان داده است. او گفته است که تقریبا هر دارویی را می توان در مقیاس کوچک با قیمت پایین تولید کرد و تولید انبوه و کارخانه ای داروهاست که میلیون ها دلار هزینه می برد.
Looks like
— Twitter Moments (@TwitterMoments) December 1, 2016MartinShkreli</a> isn't too impressed with the work of the <a href="https://twitter.com/Sydney_Grammar">
Sydney_Grammar boys. https://t.co/9dnd9V99VO