NewsletterخبرنامهEventsمناسبت هاپادکست ها
Loader
ما را پیدا کنید
آگهی

انتظارات چین از اجلاس گروه ۲۰ در هانگ جو

انتظارات چین از اجلاس گروه ۲۰ در هانگ جو
Copyright 
نگارش از Euronews
تاریخ انتشار
هم‌رسانی این مطلبنظرها
هم‌رسانی این مطلبClose Button
لینک کپی پیست کد امبد ویدیو:Copy to clipboardCopied

همه چیز در شهر هانگ جو در ۲۰۰ کیلومتری شانگهای چین برای میزبانی سران گروه ۲۰ (این اجلاس ۱۴ و ۱۵ شهریور برگزار می شود) آماده است.

آگهی

همه چیز در شهر هانگ جو در ۲۰۰ کیلومتری شانگهای چین برای میزبانی سران گروه ۲۰ (این اجلاس ۱۴ و ۱۵ شهریور برگزار می شود) آماده است. این ۲۰ اقتصاد بزرگ و ثروتمند ۸۵ درصد ثروت جهان را در اختیار دارند. همه چیز آماده است که چین، دومین قدرت جهان جایش را درمیان بزرگان پیدا کند.

ژان پیر کابستان متخصص علوم سیاسی از دانشگاه باپتیس هنگ کنگ می گوید: «اجلاس گروه ۲۰ که توسط چین برگزار خواهد شد فرصت فوق العاده ای برای چین بعنوان یک امپراطوری در حال ظهور است تا نشان دهد می تواند نقش رهبری را در سازماندهی اقتصاد و حکمرانی جهانی بازی کند.»

این دیدگاه در واقع هدف پکن از این اجلاس است. اما وضعیت اقتصاد جهانی شکننده و نامطلوب است و برکسیت چیزی را حل و فصل نکرده است. احتمال اندکی وجود دارد که اجلاس گروه ۲۰ با وجود حسن نیت دولت چین به نتیجه ای عینی بیانجامد.

لی بودونگ مسئول برگزاری اجلاس گروه ۲۰ و معاون وزیر امور خارجه این کشور می گوید: «هدف تقویت همکاری های بین المللی اقتصادی با ارسال یک سیگنال قوی وحدت سیاسی، همکاری و شمول فعالیت هاست.»

چین در حال حاضر خود را بعنوان یک قدرت مسئول معرفی می کند. فراموش شدن سقوط بورس چین و کاهش ارزش یوان و همچنین رشد اقتصادی اندک، مجموعه مشکلات این غول آسیایی است که هنوز باعث بی اعتمادی زیادی در میان شرکایش می باشد.

در میان موضوعاتی که به احتمال زیاد میان رهبران گروه ۲۰ بحث خواهد شد و چین در صدد جلوگیری از آن است، موضوع تنش در دریای چین جنوبی است. موضوعی که مورد مناقشه چین با کشورهای ساحلی این دریا و همچنین آمریکاست.

اما موضوعات دیگری هم روی میز گفتگوها خواهد بود. برای اتحادیه اروپا موضوع بحران پناهجویان اهمیت دارد و آن را در دستور کار قرار داده است. جنگ در سوریه نیز به احتمال زیاد از جمله برنامه هایی است که در دستور کار خواهد بود، دو موضوعی که مدتهاست صحنه سیاسی بین المللی را تحت تاثیر قرار داده است.

اجلاس هانگ جو همچنین آخرین فرصت برای اوباما و پوتین می باشد که از ماه نوامبر ۲۰۱۵ با یکدیگر ملاقات نکرده اند تا شاید بتوانند با دلجویی از یکدیگر از اختلافاتشان از جمله بر سر سرنوشت بشار اسد در سوریه، بکاهند.

در هرحال، اجلاس گروه ۲۰ برای چین که تلاش دارد مهمانانش را تحت تاثیر قرار دهد و تصویر مناسبی از خود در صحنه بین المللی به نمایش بگذارد، بسیار اهمیت دارد.

هم‌رسانی این مطلبنظرها

مطالب مرتبط

رزمایش مشترک چین و روسیه در دریا و هوا؛ هدف دو کشور «دوست» از این مانور چیست؟

پکن به برنامه فرزندخواندگی بین‌المللی کودکان چینی پایان داد؛ آمریکایی‌ها بیش از همه نگرانند

هشدار امنیتی چین به دانشجویان این کشور: از زنان زیبا و مردان خوش‌تیپ دوری کنید