در حالیکه حوثی های یمن با آتش بس پنج روزه در این کشور موافقت کرده اند، سازمان های دست اندرکار در اقدامات انساندوستانه از وخیم تر شدن وضعیت برای
در حالیکه حوثی های یمن با آتش بس پنج روزه در این کشور موافقت کرده اند، سازمان های دست اندرکار در اقدامات انساندوستانه از وخیم تر شدن وضعیت برای غیرنظامیان خبر می دهند.
به گفتۀ مسئولان این سازمان ها، مردم در این کشور از نظر آب و مواد غذایی در مضیقه هستند و بیمارستان ها نیز به دلیل عدم امکانات کافی توان پاسخگویی به مجروحان و بیماران را ندارند.
همزمان با این آتش بس که از روز سه شنبه به مدت پنج روز برقرار می شود، قرار است چند محموله حاوی مواد غذایی و دارویی به شهرهای یمن ارسال شود.
شهروندان یمنی می گویند کودکان نمی توانند این وضعیت را بیش از این تحمل کنند. مردی از اهالی عدن می گوید: «آب و برق نداریم، فاضلاب ها پر است و بچه هایمان بیمار هستند. هیچ دارویی نداریم و با هیچ زندگی می کنیم.»
شهرهای عدن و صنعا به شدت زیر حملات هوایی عربستان سعودی قرار دارند و نمایندۀ سازمان ملل برای بحران یمن از بمباران غیردقیق جنگنده های ائتلاف علیه حوثی ها خبر می دهد. به گفتۀ یوهانس وندر کلاو، نیروهای ائتلاف در بمباران خود بین مواضع غیرنظامی و مواضع نظامی حوثی ها هیچ تفاوتی قائل نمی شوند.
در تازه ترین این حملات، جنگنده های ائتلاف علیه حوثی ها اقامتگاه علی عبدالله صالح، رییس جمهوری مستعفی یمن را بمباران کردند. گفته می شود نیروهای نظامی حامی رییس جمهوری سابق یمن از حوثی ها در این کشور حمایت می کنند.
بحران یمن از زمانی شدت گرفته است که نیروهای شبه نظامی حوثی بعد از تسخیر صنعا، پایتخت این کشور به سوی بندر عدن در جنوب این کشور رهسپار شدند. عربستان و کشورهای حاضر در ائتلاف بمباران یمن، ایران را به حمایت حوثی های شیعه در این کشور متهم می کنند.
تاکنون دست کم ۱۴۰۰ نفر در نتیجه این بمباران ها جان خود را از دست داده اند. سازمان ملل می گوید نیمی از این تعداد غیرنظامیان هستند.
ائتلاف بمباران مواضع حوثی ها از چند کشور منطقه از جمله عربستان، قطر، اردن، مصر و مراکش تشکیل شده است.