تعداد کشورهای اروپایی که موارد تایید شده آبله میمون را گزارش کردهاند رو به افزایش است و نشانهها حاکی از آن است که مقامات بهداشت و درمان در این کشورها با این بیماری با جدیت بیشتری برخورد میکنند.
با گسترش شیوع آبله میمون در اروپا یک مرد ۳۵ ساله در وین، پایتخت اتریش شنبه شب با علائم معمول این بیماری راهی بیمارستان شد.
تعداد کشورهای اروپایی که موارد تایید شده آبله میمون را گزارش کردهاند رو به افزایش است و نشانهها حاکی از آن است که مقامات بهداشت و درمان در این کشورها با این بیماری با جدیت بیشتری برخورد میکنند، مخصوصا با تجربه همهگیری کرونا که همچنان نمیتوان آن را پشت سر گذاشته قلمداد کرد .
در بلژیک مبتلایان احتمالی به آبله میمون موظف به قرنطینه ۲۱ روزه هستند اما افرادی که با این مبتلایان در تماس بودهاند نیازی به قرنطینه ندارند و تنها باید با زیر نظر گرفتن شرایط جسمی خود مراقب بروز نشانههای احتمالی بیماری باشند و تنها در صورت بروز این نشانهها به قرنطینه بروند.
در بریتانیا نیز از مبتلایان درخواست شده تا ۲۱ روز خود را قرنطینه کنند و به این مبتلایان واکسن آبله تجویز شده است. گزارشها حاکی از غافلگیری مراکز درمانی بریتانیا در پی شیوع این بیماری است.
با توجه به ادامه همهگیری کرونا و آثار به جا مانده از دوران اوج این همهگیری، ابتلا به آبله میمون فشار مضاعفی را بر شبکه درمان کشورها وارد میکند.
بنا بر گزارش ای.سی.دی.سی، مرکز اروپایی کنترل و پیشگیری بیماری، کشورهای پرتغال، اسپانیا و بریتانیا تاکنون بیشترین میزان مبتلایان به آبله میمون را گزارش کردهاند. هرچند تعدا مبتلایان هنوز بسیار اندک است اما انتظار میرود کشورهای بیشتری در هفتههای پیش رو موارد ابتلا به آبله میمون را گزارش کنند.