NewsletterخبرنامهEventsمناسبت هاپادکست ها
Loader
ما را پیدا کنید
آگهی

انتقاد از دستگیری اولین دی‌جی زن فلسطینی برای اجرای برنامه در نبی موسی

 Mark Allan/Invision
Mark Allan/Invision Copyright AP Photo
Copyright AP Photo
نگارش از یورونیوز فارسی
تاریخ انتشار
هم‌رسانی این مطلبنظرها
هم‌رسانی این مطلبClose Button

خانواده سما عبدالهادی با انتشار بیانیه‌ای ضمن رد درخواست گذاشتن وثیقه، از مقامات برای این دستگیری توضیح خواسته‌اند. سازمان‌های حقوق بشری ضمن انتقاد از این «دستگیری خودسرانه»، آن را اقدامی با هدف جلب رضایت گروهی از فلسطینیان تندرو توصیف کرده‌اند.

آگهی

سازمان‌های مدافع حقوق بشر روز سه‌شنبه خواستار آزادی دی‌جی سماع عبدالهادی شدند که پس از برگزاری کنسرت در یک مکان باستانی و مذهبی در کرانه باختری، توسط پلیس فلسطین دستگیر شد. اقدام پلیس فلسطین در دستگیری او انتقادات بسیاری را برانگیخته است.

سما عبدالهادی ۳۰ ساله که گفته می‌شود اولین دی‌جی زن فلسطینی است، روز یکشنبه پس از برگزاری کنسرت موسیقی الکترونیک در «نبی موسی»، جایی که برخی معتقدند آرامگاه موسی، پیامبر یهودیان است، توسط پلیس دستگیر شد.

به گفته عمار دوئیک، مدیر کمیسیون مستقل حقوق بشر فلسطین (سازمانی که توسط تشکیلات خودگردان فلسطین ایجاد شده) خانم عبدالهادی مجوز برگزاری این کنسرت را از مقامات دریافت کرده بود. او اعلام کرد: «ما خواستار آزادی او هستیم زیرا دستگیری او منطقی نیست... او از وزارت گردشگری مجوز دریافت كرده بود.»

عمار دوئیک افزود: «نبی موسی علاوه بر یک مکان مذهبی، یک سایت توریستی هم هست و اگر موسیقی الکترونیک برای آنجا مناسب نبود، وزارتخانه نباید مجوز می‌داد.»

خانواده سما عبدالهادی با انتشار بیانیه‌ای ضمن رد درخواست گذاشتن وثیقه، از مقامات برای این دستگیری توضیح خواسته‌اند.

گفته می‌شود پلیس پس از آن برای دستگیری او وارد عمل شده که ویدئوهای منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی، زنان و مردانی را در حال رقص و پایکوبی در نبی موسی نشان ‌داده است.

این موضوع خشم عده‌ای را برانگیخته است؛ آنها اجرای این کنسرت را هتک حرمت به مکانی که یک مسجد نیز در آنجا واقع است، توصیف کرده‌اند. علاوه بر این، در جریان برگزاری این کنسرت گروهی از مردان وارد محوطه شده‌اند و شرکت کنندگان را به بیرون هل داده‌اند.

سازمان‌های حقوق بشری ضمن انتقاد از این «دستگیری خودسرانه»، آن را اقدامی با هدف جلب رضایت گروهی از فلسطینیان تندرو توصیف کرده‌اند.

با این وجود انتقادات دیگری نیز به برگزاری این برنامه وارد است؛ اینکه چرا در زمان شیوع ویروس کرونا در کرانه باختری، مسئولان با تشکیل چنین گردهمایی بزرگی موافقت کرده‌اند.

هم‌رسانی این مطلبنظرها

مطالب مرتبط

دختر فلسطینی برای همدلی با مردم ایتالیا با ساز قانون «بلاچاو» می‌نوازد

رقص فلسطینی‌ها با ماسک یک روز پیش از ممنوعیت برگزاری مجالس جمعی

گذرگاه مرزی و مصائب جوانان فلسطینی برای تمرین در یک ارکستر