کشتار ۱۰ هزار راسو از بیم کرونا در هلند با شکایت مدافعان حیوانات متوقف شد

مینک (راسوی اروپایی)
مینک (راسوی اروپایی) Copyright یورونیوز
نگارش از مسعود سالاری
هم‌رسانی این مطلبنظرها
هم‌رسانی این مطلبClose Button

یک قاضی در هلند دستور داد کشتار ده هزار راسو در جنوب این کشور به زمان دیگری موکول شود.

آگهی

در پی مبتلا شدن دو نفر از کارگران یک مزرعه پرورش راسو در نزدیکی شهر آیندهوون به ویروس کرونا، مسئولان تصمیم گرفتند تا همه ۱۰ هزار راسوی موجود در این مزرعه را نابود کنند، زیرا گمان می‌رود که راسوها عامل انتقال و سرایت ویروس کرونا به انسان بوده‌اند.

قرار بود کشتار راسوها از همین جمعه آغاز شود اما در پی شکایت چند گروه حمایت از حقوق حیوانات، شامگاه پنجشنبه یک قاضی دادگاه ویژه امور تجاری دستور داد که این کار تا زمان برگزاری دادگاه رسیدگی به این شکایت به تعویق بیفتد.

نشست دادگاه برای رسیدگی شکایت گروه‌های دوستدار حیوانات قرار است در روز دوشنبه برگزار شود.

به اینستاگرام یورونیوز فارسی بپیوندید

کارولا اسخوتن، وزیر کشاورزی و هوگو دیونگه، وزیر بهداشت هلند روز چهارشنبه گفتند که ویروس کرونا می‌تواند به مدت طولانی در مزارع پرورش راسو بچرخد و بنابراین هم برای سلامت انسان‌ها و هم برای سلامت حیوانات خطرناک باشد.

وزرا گفته بودند که نابودی راسوها تصمیم دشواری بوده زیرا این کار به مزارع پرورشی زیان مالی زیادی می‌زند. دولت به همین دلیل تا کنون برخی کمک‌های مالی را به این بخش اختصاص داده است.

به جز مزرعه آلوده شده، فعالیت هفت شرکت دیگر در منطقه آیندهوون نیز که کارشان با آنها در پیوند بوده فلج می‌شود.

وزارت کشاورزی هلند در اوایل هفته دو مورد ابتلا به کووید ۱۹ را در میان کارکنان یک مزرعه پرورش راسو در نزدیکی آیندهوون تأیید کرده بود. از آن پس دولت جابجایی حیوانات در این منتطقه را ممنوع کرده و آزمایش‌های اجباری را در کلیه مزارع پرورش راسو در سراسر کشور انجام داده است.

براساس آخرین آمارهای رسمی، تا کنون بیش از ۵ هزار و ۸۳۰ نفر بر اثر ابتلا به کووید ۱۹ در هلند جان خود را از دست داده و دست کم ۴۵ هزار و ۴۴۵ نفر نیز به ویروس کرونا آلوده شده‌اند.

خز راسو بسیار مرغوب است و در هلند این حیوان را برای تولید خز پرورش می‌دهند. با این حال در سال‌های اخیر پرورش راسو در هلند به مسئله بسیار بحث‌برانگیزی بدل شده است. گروه‌ها و انجمن‌های دفاع از حقوق حیوانات در این زمینه فشار زیادی وارد کردند تا این که در سال ۲۰۱۶ بالاترین مرجع قضایی هلند دستور بسته شدن مزارع پرورش راسو تا قبل از سال ۲۰۲۴ را صادر کرد.

هم‌رسانی این مطلبنظرها

مطالب مرتبط

دانمارک لاشه راسوهای معدوم شده را از زیر خاک بیرون می‌کشد

دیدار بچه‌ فُک ۶ روزه با بازدیدکنندگان باغ‌وحش اتریش

خیرت ویلدرس می‌گوید آماده چشم‌پوشی از مقام نخست‌وزیری هلند است