NewsletterخبرنامهEventsمناسبت هاپادکست ها
Loader
ما را پیدا کنید
آگهی

کواندو کوبانگو؛ دشتی بکر برای طبیعت‌گردی در آنگولا

با همکاری
کواندو کوبانگو؛ دشتی بکر برای طبیعت‌گردی در آنگولا
Copyright 
نگارش از یورونیوز
تاریخ انتشار به روز شده در
هم‌رسانی این مطلب
هم‌رسانی این مطلبClose Button
لینک کپی پیست کد امبد ویدیو:Copy to clipboardCopied

«به شوق طبیعت و برای حفظ حیات وحش به کواندو کوبانگو آمدم. آنچه اینجا می‌بینید طبیعت واقعی است، یکی از بزرگترین دشت‌های حیات وحش دنیا.»

آگهی

این برنامهٔ آشنایی با آنگولا نگاهی دارد به منطقه «کواندو کوبانگو» یکی از گنج‌های پنهان طبیعت آفریقا که به یُمن رودهایی که در آن جاری است تنوع زیستی ویژه‌ای دارد.

نخست به بازدید از بنای یادبود کیتو کواناواله، در ۸۰۰ کیلومتری جنوب شرقی پایتخت می‌رویم،‌ جایی که صحنهٔ بزرگترین نبرد آفریقا پس از جنگ جهانی دوم بوده است.

یوآکیم مولون زنو، راهنمای اصلی این بنای یادبود می‌گوید‌: «نبرد کیتو کواناواله، با وجود تمام تنش‌های بین‌المللی، به استقلال آنگولا و نامیبیا انجامید و زمینه‌ساز رهایی آفریقای جنوبی از رژیم آپارتاید نیز شد.»

شهر کیتو کواناواله که زمانی در اشغال نیروهای جنگ‌طلب بود حالا فرودگاهی تازه دارد و به کانونی برای گردشگریِ زیست‌محیطی در آنگولا تبدیل شده است. این شهر در کنار مائون در بوتسوانا و آبشارهای ویکتوریا در زیمباوه، مثلث جذابی روی نقشهٔ طبیعت‌گردی آفریقا می‌سازد.

دولت آنگولا روی زیرساخت‌های این منطقه سرمایه‌گذاری کرده است،‌ و امروز این منطقه با روستاهایی آرام، مزارع حاصلخیز و تالاب‌هایش در آرامش به‌سر می‌برد.

ژوآئو سباستیائو، معاون مرکز گردشگری اوکاوانگو می‌گوید: «پروژه‌ای به نام کانزا داریم که محدوده‌ای به وسعت ۹ هزار کیلومتر مربع را در پنج کشورِ آنگولا، بوتساوانا، نامیبیا، زامبیا و زیمباوه شامل می‌شود. هدف پروژهٔ کانزا حفظ تنوع زیستی و جذب گردشگر بین‌المللی است.»

به تلگرام یورونیوز فارسی بپیوندید

گردش در کواندو کوبانگو را با استفن ون وایک ادامه می‌دهیم. او کارآفرینی است که از نامیبیا به اینجا آمده تا روی یکی از تالاب‌های طبیعی منطقه کوبانگو سرمایه‌گذاری کند. استفن این تالاب دورافتاده را حین پرواز با هواپیما کشف کرده است.

جانوارن خاص و گونه‌های در خطر انقراض هم در این منطقه زندگی می‌کنند، و استفن میزبان ما توانسته از تعدادی از آنها عکاسی کند، حیواناتی نظیر اسب و بز وحشی، کَلِ مُرداب، پلنگ، یوزپلنگ، سگ وحشی، غزال آفریقایی و غیره.

استفن ون دایک همه چیزش را در نامیبیا فروخته و به منطقه کوبانگو آمده تا زندگی تازه‌ای را شروع کند. او می‌گوید: «به شوق طبیعت اینجا و برای حفظ حیات وحش این کار را کردم. آنچه اینجا می‌بینید طبیعت واقعی است، یکی از بزرگترین دشت‌های حیات وحش دنیا و این (جابجایی محل زندگی) به زحمتش می‌ارزد.»

هم‌رسانی این مطلب

مطالب مرتبط

سوئد؛ دیدار با مردی که شهر را ترک و زندگی ساده در کلبه‌ای جنگلی را انتخاب کرد

نگاهی به توسعه کشت ذرت‌؛ طلای اقتصاد آنگولا