NewsletterخبرنامهEventsمناسبت هاپادکست ها
Loader
ما را پیدا کنید
آگهی

تشدید تدابیر امنیتی در کشمیر پس از سخنرانی «عمران خان» در سازمان ملل

تشدید تدابیر امنیتی در کشمیر پس از سخنرانی «عمران خان» در سازمان ملل
Copyright 
نگارش از یورونیوز فارسی
تاریخ انتشار
هم‌رسانی این مطلبنظرها
هم‌رسانی این مطلبClose Button

عمران خان: وقتی ما هیچ گزینه دیگری نداشته باشیم، جنگ خواهیم کرد و وقتی که یک قدرت هسته‌ای تصمیم بگیرد تا آخر بجنگد، تبعاتش بسیار فراتر از منطقه خواهد رفت و همه جهان را متاثر می‌کند.

آگهی

بعد از سخنرانی عمران خان در مجمع عمومی سازمان ملل که در آن نخست‌وزیر پاکستان نسبت به راه‌اندازی حمام خون در کشمیر هشدار داد، مقامات هند تدابیر امنیتی را در کشمیر تشدید کردند.

آقای خان روز جمعه در سخنرانی خود از جامعه بین‌الملل خواست به منظور جلوگیری از یک نبرد تمام عیار بین هند و پاکستان وارد عمل شود.

او خطاب به رهبران جهان گفت: «وقتی ما هیچ گزینه دیگری نداشته باشیم، جنگ خواهیم کرد و وقتی که یک قدرت هسته‌ای تصمیم بگیرد تا آخر بجنگد، تبعاتش بسیار فراتر از منطقه خواهد بود و همه جهان را متاثر می‌کند.»

پس از سخنرانی عمران خان، صدها نفر از مردم کشمیر به خیابان‌ها آمدند. آنها شعارهایی در حمایت از نخست‌وزیر پاکستان سر دادند و خواستار استقلال کشمیر شدند؛ برخی از تظاهر کنندگان نیز به سمت نیروهای پلیس سنگ پرتاب کردند.

با وجود ایراد سخنان جنجال برانگیز توسط آقای خان، نارندرا مودی نخست‌وزیر هند در سخنرانی خود در سازمان ملل که بعد از همتای پاکستانی صورت گرفت، هیچ اشاره‌ای به پاکستان و مناقشه کشمیر نکرد.

روز شنبه ون‌های پلیس هند مجهز به بلندگو در برخی از مناطق کشمیر ممنوعیت آمد و شد اعلام کردند و برخی از نیروهای پیاده هم برای جلوگیری از تجمعات اعتراضی در خیابان‌ها مستقر شده‌اند. این نیروها دسترسی به چند مرکز تجاری را نیز مسدود کردند.

دو کشور هند و پاکستان از سال ۱۹۴۷ میلادی و استقلال از بریتانیا، سه بار با یکدیگر جنگیده‌اند که دو بار آن بر سر کنترل کشمیر بوده است، منطقه‌ای که میان دو کشور تقسیم شده است.

هم‌رسانی این مطلبنظرها

مطالب مرتبط

شهباز شریف، بخت اول نخست وزیری پاکستان کیست؟

دیوان عالی هند تصمیم دولت مودی برای لغو خودمختاری کشمیر را تائید کرد

«اولتیماتوم ۱۸ میلیارد دلاری ایران به پاکستان»؛ نقش آمریکا و فرانسه در پروژه مشترک خط لوله گاز چیست؟