برخی منابع شیوع مجدد بیماری سرخک در آمریکا را به رشد تمایلات و جنبش های ضد واکسن دراین کشور مرتبط می دانند. تعدادی از والدین در آمریکا تحت تاثیر گرایش های مذهبی که در اکثر ایالت های این کشور استثناهایی را از نظر قانونی برای افراد قائل می شود با واکسیناسیون فرزندانشان در مدارس مخالفت می کنند.
شیوع مجدد و کم سابقه بیماری سرخک در ایالات متحده آمریکا ساکنان و مقامات این کشور را نگران کرده است.
مرکز پیشگیری از بیماریها در آمریکا اعلام کرد که از ابتدای سال جاری میلادی تاکنون ۶۹۵ مورد ابتلا به ویروس سرخک در این کشور به ثبت رسیده که این امر نشانگر شیوع مجدد و نگران کننده این بیماری پس از ریشه کن شدن رسمی آن در سال ۲۰۰۰ است.
رکورد جدید ابتلا به ویروس سرخک در حالی در ایالات متحده به ثبت میرسد که بیشترین شمار ابتلا به این بیماری به سال ۲۰۱۴ و ثبت ۶۶۷ مورد در کل سال مربوط میشود.
برخی منابع شیوع مجدد بیماری سرخک در آمریکا را به رشد تمایلات و جنبشهای ضد واکسن دراین کشور مرتبط میدانند. تعدادی از والدین در آمریکا تحت تاثیر گرایشهای مذهبی که در اکثر ایالتهای این کشور استثناهایی را از نظر قانونی برای افراد قائل میشوند با واکسیناسیون فرزندانشان در مدارس مخالفت میکنند.
این دسته از والدین تحت تاثیر اطلاعات نادرستی هستند که موجب نگرانی آنها از کاربرد احتمالی و اثرات نامطلوب احتمالی واکسن بر روی فرزندانشان میشود، این در حالی است که در اغلب مذاهب هیچ گونه منعی برای استفاده از واکسیناسیون جهت مقابله با بیماریها وضع نشده است.
الکس آزار، وزیر بهداشت آمریکا در بیانیهای ضمن تایید آمار جدید ثبت شده از شمار مبتلایان به ویروس سرخک تاکید کرده است که تلاشها برای متقاعد کردن والدین به واکسینه کردن فرزندانشان همچنان ادامه دارد. او گفته است: «واکسنهای ضد سرخک بخشی از محصولات دارویی ما هستند که تحقیقات و مطالعات عمیقی بر روی آنها صورت گرفته و ایمنی آنها از سالها پیش به اثبات رسیده است.»
وی همچنین برای ایمن سازی بیشتر خانوادهها و ترغیب آنها به استفاده از واکسن از یک کارزار ملی بسیار گسترده خبر داد که قرار است هفته آینده به اجرا گذاشته شود.
بر اساس گزارش صندوق کودکان ملل متحد، یونیسف، ایالات متحده آمریکا در میان کشورهای پیشرفته پس از فرانسه و بریتانیا بیشترین شمار کودکان واکسینه نشده بر ضد بیماری سرخک را به نام خود ثبت کرده است.