واکنش مدیران غول های دنیای فناوری اطلاعات به فرمان ممنوعیت دونالد ترامپ

واکنش مدیران غول های دنیای فناوری اطلاعات به فرمان ممنوعیت دونالد ترامپ
نگارش از Euronews
هم‌رسانی این مطلبنظرها
هم‌رسانی این مطلبClose Button
لینک کپی پیست کد امبد ویدیو:Copy to clipboardCopied

فرمان دونالد ترامپ مبنی بر ممنوعیت ورود شهروندان هفت کشور به ایالات متحده آمریکا، واکنش کارفرمایان شرکتهای بزرگ دنیای فناوری اطلاعات را به همراه داشت

آگهی

فرمان دونالد ترامپ مبنی بر ممنوعیت ورود شهروندان هفت کشور به ایالات متحده آمریکا، واکنش کارفرمایان شرکتهای بزرگ دنیای فناوری اطلاعات را به همراه داشت. آنها ضمن انتقاد به سیاستهای مهاجرتی آقای ترامپ، در صدد حمایت از کارکنانشان و همچنین کمک به مردمی برآمده اند که از این قوانین متضرر می شوند.

وبسایت شرکت «ایر بی اند بی» که وبسایتی برای کرایه مکان های اقامتی است، امکانی را فراهم کرد تا کاربرانش بصورت داوطلبانه، اقامتگاههایی رایگان را در اختیار مسافرانی قرار دهند که در پی این قانون در فرودگاهها سرگردان شده اند.

تراویس کالانیک، بنیانگذار شرکت «اوبر» نیز اعلام کرد که این ممنوعیت بسیاری از مردم بی گناه را تحت تاثیر قرار خواهد داد. او همچنین صندوقی برای کمک به کارکنان اوبر و رانندگانی دایر کرد که در پی این ممنوعیت دچار مشکل شده اند. شرکت اوبر همچنین بهای استفاده از خودروهایش را در زمان برگزاری اعتراضات به این فرمان در فرودگاه جان اف کندی، کاهش داد.

شرکت گوگل اعلام کرد این قانون، زندگی نزدیک به دویست کارمندش را تحت تاثیر قرار داده است. گوگل برای کمک به کارکنانش، یک صندوق بحران با بودجه ۲ میلیون دلار تشکیل داده است.
ساندار پیچای، مدیر عامل اجرایی گوگل، خود یک شهروند آمریکایی متولد هند است.

سرگئی برین، بنیانگذار شرکت گوگل نیز روز یکشنبه در فرودگاه سانفراسیسکو در آمریکا حاضر شد و با مهاجرانی که دچار مشکل شده بودند، همچنین خانواده آنها گفتگو کرد.

مایکروسافت اعلام کرد ۷۶ نفر از کارکنانش با قوانین جدید آقای ترامپ دچار مشکل خواهند شد.
ساتیا نادلا مدیر عامل مایکروسافت که در هند به دنیا آمده و سپس شهروند آمریکا شده است روز دوشنبه در ایمیلی به کارکنان این شرکت نوشت: «به عنوان یک مهاجر و به عنوان مدیر این شرکت، من هر دو تجربه را داشتم و تاثیر مثبت حضور مهاجران در کشورمان، برای کشورمان و برای جهان را دیده ام. ما همچنان به حمایتهایمان در این موضوع مهم ادامه می دهیم.»

مارک زاکربرگ، بنیانگذار فیسبوک نیز در پیامی نوشت: «اجداد من از آلمان، اتریش و لهستان آمده اند. پدر و مادر پریسیلا نیز پناهندگانی از چین و ویتنام هستند. ایالات متحده آمریکا کشور مهاجران است و ما باید به این موضوع افتخار کنیم.»

جک دورسی، مدیر عامل توییتر در پیامی خاطرنشان کرد: «پیامدهای انسانی و اقتصادی این فرمان واقعی و غم انگیز است. ما از مزایایی که پناهندگان و مهاجران به آمریکا آورده اند، بهره می بریم.»

وبسایت توییتر نیز بطور جداگانه اعلام داشته است: «توییتر توسط مهاجرانی از تمام ادیان ساخته شد. ما برای همیشه کنار آنها خواهیم ایستاد.»

برخی نیز به پیامدهای منفی این فرمان ممنوعیت، بر دنیای کسب و کار اشاره کرده اند.
جف وینر، مدیرعامل شرکت لینکدین نوشت: «۴۰ درصد از ثروت پانصد شرکت بزرگ توسط مهاجران یا فرزندان آنها تامین شده است. همه اقوام باید امکان دسترسی به فرصتها را داشته باشند.»

تیم کوک مدیر عامل اجرایی شرکت اپل نیز اعلام کرد: «در گفتگوهایی که این هفته با مقامات در واشنگتن داشتم، این را روشن کردم که اپل عمیقا به اهمیت مهاجران باور دارد؛ اهمیت آنها هم برای شرکتمان و هم برای آینده کشور. اپل بدون مهاجران وجود نداشت چه برسد به اینکه رشد کند و دست به نوآوری های کنونی بزند.»

این سخن او در اشاره به استیو جابز، بنیانگذار اپل بیان شد که از مادری با تبار آلمانی-سوئیسی و پدری اهل سوریه و مسلمان زاده شده است.

هم‌رسانی این مطلبنظرها

مطالب مرتبط

پایان فرصت کرونا برای غول‌های فناوری؛۵۰ هزار نفر در یک ماه اخراج شدند

گزارش مالی امپراتوری تجاری ترامپ منتشر شد؛ کاهش ۶۳ درصدی درآمد برخی هتل‌ها

وضعیت قرمز در بورس‌های اروپا؛ نتایج انتخابات آمریکا یورو را تضعیف کرد