خروج قبرس از برنامه های کمک مالی بین المللی

خروج قبرس از برنامه های کمک مالی بین المللی
Copyright 
نگارش از Soroush Alavi
هم‌رسانی این مطلبنظرها
هم‌رسانی این مطلبClose Button
لینک کپی پیست کد امبد ویدیو:Copy to clipboardCopied

قبرس سه سال پس از تجربه یکی از مهمترین بحرانهای مالی، اقتصادی و بانکی خود که اعطای کمک های مالی بین المللی را بدنبال داشت، اکنون توقف اجرای این

آگهی

قبرس سه سال پس از تجربه یکی از مهمترین بحرانهای مالی، اقتصادی و بانکی خود که اعطای کمک های مالی بین المللی را بدنبال داشت، اکنون توقف اجرای این برنامه ها را اعلام کرده است.

از ۱۰ میلیارد یورو کمک مالی توافق شده بین اتحادیه اروپا، صندوق بین المللی پول و بانک مرکزی اروپا برای نجات قبرس، این کشور از ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون یورو استفاده نخواهد کرد.

چاریس گئورگیادیس، وزیر دارایی قبرس گفت: «با توجه به وضعیت حسابهای دولتی، اجرای تدابیر ریاضت اقتصادی ضروری است. چه برنامه نجات مالی اجرا شود و یا خیر. برای همین از ابتدای کار بسیار محتاط هستیم و تدابیری اتخاذ خواهیم کرد که وضعیت مالی دولت متعادل شود.»

صندوق بین المللی پول به تنهایی کمک مالی معادل ۱ میلیارد یورو به قبرس اعطاء کرده بود. کریستین لاگارد، رئیس این نهاد، عملکرد دولت قبرس و مردم آن را برای خروج از برنامه های کمک مالی موفق دانسته است.

وزیر دارایی قبرس با توجه به انتشار گزارش «ویکیلیکس» درباره اعمال فشار صندوق بین المللی پول بر روی مقامات یونانی در ادامه می گوید: «همه دولتها با عملکرد خود برای سر و سامان بخشیدن به اوضاع اقتصادی، نباید اجازه دهند هیچ نهادی بر روی آنها فشار وارد آورد و یا از آنها باج خواهی کند.»

قبرس در سال ۲۰۱۵ به رشد اقتصادی معادل ۱.۶ درصد دست یافت و سرانجام پس از سالها از رکود اقتصادی خارج شد.

در حال حاضر یونان تنها کشور عضو حوزه پولی یورو محسوب می شود که کماکان از کمکهای مالی بین المللی بهره می برد.

هم‌رسانی این مطلبنظرها

مطالب مرتبط

نرخ تورم در حوزه پولی یورو «به‌طور غیرمنتظره» کاهش یافت

چرا شمار زنان شاغل و جویای کار در اروپا بیش از آمریکای شمالی است؟

رشد ۳۵ درصدی صادرات طی یک دهه؛ شکلاتی‌ترین کشور‌های اتحادیه اروپا کدامند؟