پیشنهاد مشترک مسکو و واشنگتن برای عملی شدن آتش بس در سوریه با واکنش های گوناگون بین المللی همراه شد. بان کی مون، دبیرکل سازمان ملل از آن استقبال کرد
پیشنهاد مشترک مسکو و واشنگتن برای عملی شدن آتش بس در سوریه با واکنش های گوناگون بین المللی همراه شد. بان کی مون، دبیرکل سازمان ملل از آن استقبال کرد و استفان دی میستورا، نماینده ویژه سازمان ملل در امور سوریه گروههای تروریستی مستثنی شده از این توافق را همانهایی دانست که نامشان در فهرست گروههای تروریستی شورای امنیت آمده است.
اما فیتیت مونتاربورن، کمیسر کمیسیون تحقیقات سازمان ملل در باره سوریه، نظر شفاف تری داشت. او گفت: «امیدواریم به مواردی که برای ما اهمیت دارد در این آتش بس توجه شود. ارسال کمک های بشردوستانه به مناطق تحت محاصره و همینطور لزوم آزاد کردن افرادی که خودسرانه بازداشت شده اند از قبیل زنان، کودکان و افراد مسن، آنهم بدون هیچ استثنایی. این موارد باید بلافاصله و بدون هیچ قید و شرطی اجرا شوند و قابل چانه زنی نیستند.»
نومان کورتولموش، معاون نخست وزیر ترکیه که پیش تر گفته بود کشورش به دنبال یک حمله ماجراجویانه در سوریه نیست، در واکنش به پیشنهاد آتش بس و با انتقاد تلویحی از کرملین گفت :«امیدواریم که این آتش بس پابرجا بماند و هیچ طرفی سعی نکند با نقض آتش بس، افراد بیگناه را بمباران کند. امیدواریم که همه گروهها در سوریه و از جمله اپوزیسیون میانه روی این کشور در ساختن آینده سوریه در پایان مذاکراتی که شش ماه ادامه خواهد داشت، نقش داشته باشند.»
طبق پیشنهاد مشترک مسکو و واشنگتن و در صورت موافقت طرفین درگیر در سوریه، (به استثنای داعش و جبهه النصره و گروههای دیگری که از نظر شورای امنیت تروریستی هستند) آتش بس از شنبه آینده به اجرا در خواهد آمد. این در حالیست که در نشست مونیخ مقرر شده بود آتش بس از تاریخ ۱۹ فوریه (۳۰ بهمن) اجرا شود ولی این امکان فراهم نشد.