NewsletterخبرنامهEventsمناسبت هاپادکست ها
Loader
ما را پیدا کنید
آگهی

چند دلیل برای خوشبین بودن در مقابله با سرطان

چند دلیل برای خوشبین بودن در مقابله با سرطان
Copyright 
نگارش از Sharam Akhavan
تاریخ انتشار
هم‌رسانی این مطلبنظرها
هم‌رسانی این مطلبClose Button

روز جهانی سرطان، همه ساله در چهارم فوریه، شانزدهم بهمن برگزار می شود. در زیر نگاهی داریم به دلایلی برای خوشبین بودن در مبارزه با این بیماری. تا سال

آگهی

روز جهانی سرطان، همه ساله در چهارم فوریه، شانزدهم بهمن برگزار می شود. در زیر نگاهی داریم به دلایلی برای خوشبین بودن در مبارزه با این بیماری.

تا سال ۲۰۵۰ میلادی، موارد مرگ ناشی از سرطان در بین افراد کمتر از هشتاد سال «از بین خواهد رفت.
به گفته پژوهشگران کالج دانشگاهی لندن، با توجه به دستاوردهای اخیر در پیشگیری و مبارزه با سرطان و در صورت ادامه پژوهش ها با همین سرعت، احتمالا تا سی سال دیگر می توان موارد مرگ و میر ناشی از سرطان را در همه گروههای سنی به جر افراد بالای هشتاد سال، ریشه کن کرد.

نیمی از بیماران مبتلا به سرطان، دست کم ۱۰ سال زنده می مانند.
در اوایل دهه هفتاد میلادی فقط یک چهارم از افرادی که در آنها بیماری سرطان تشخیص داده می شد، تا ده سال بعد زنده می ماندند.

مرکز تحقیقات سرطان بریتانیا امیدوار است با ادامه پیشرفت ها در مبارزه با این بیماری، تا بیست سال آینده، سه چهارم (۷۵ درصد) از بیماران مبتلا به سرطان، حداقل ۱۰ سال زنده بمانند.

در حال حاضر، ۷۸ درصد از زنان مبتلا به سرطان پستان، دست کم ده سال زنده می مانند. این در حالیست که چهل سال پیش، تنها ۴۰ درصد از آنها چنین شانسی داشتند.

موارد ابتلا به سرطان بیشتر می شود، اما به این دلیل که طول عمر ما نیز بیشتر می شود.
آمار جدید نشان می دهد که مردم بیشتری در جهان به سرطان مبتلا می شوند. اما نباید فراموش کرد که طول عمر انسان ها نیز افزایش یافته است. در عین حال، تعداد بیشتری از افراد مبتلا به سرطان زنده می مانند. این رقم طی چهل سال اخیر، تقریبا دو برابر شده است.

مرگ ناشی از سرطان در افراد جوان کاهش یافته است.
بر اساس آخرین آمار مرکز تحقیقات سرطان بریتانیا، سرطان کودکان و افراد جوان در چهل سال گذشته، حدود ۶۰ درصد کاهش یافته است.

پیشرفت در درمان این بیماری در میان جوانان کمتر از ۲۴ سال، در سالهای اخیر چشمگیر بوده است. در اواسط دهه هفتاد میلادی، هر سال حدود ۱۳۰۰ تن در این گروه سنی جان خود را به خاطر ابتلا به بیماری سرطان از دست می دادند. این در حالیست که این رقم در سالهای اخیر به حدود ۵۵۰ تن رسیده است.

نزدیک به نیمی از موارد سرطان قابل پیشگیری هستند.
سازمان جهانی بهداشت و آژانس بین المللی تحقیقات سرطان می گویند با توجه به پیشرفت در تشخیص سرطان های مختلف، نزدیک به نیمی از موارد سرطان قابل پیشگیری هستند. آژانس بین المللی تحقیقات سرطان یادآوری می کند که برخلاف آنچه در یک مجله علمی در ژانویه سال جاری میلادی منتشر شد، ابتلا به سرطان به دلیل «بد شانسی» نیست.

افزایش بودجه جهانی مبارزه با سرطان، موجب کاهش مرگ و میر از این بیماری خواهد شد.
هدف اتحادیه بین المللی کنترل سرطان افزایش مالیات برخی محصولات مانند دخانیات است. این اتحادیه معتقد است با افزایش هجده میلیارد دلاری این بودجه در سال، و ادامه تحقیقات، موارد مرگ ناشی از سرطان تا سال ۲۰۳۰، حدود سی درصد کاهش خواهد یافت.

افرادی که به دلیل استفاده از داروهای مربوط به سرطان، دچار بیماری های قلبی می شوند، می توانند به آینده امیدوار باشند.
کشف یک مولکول جدید کمک خواهد کرد تا پزشک ها بتوانند از قلب افراد مبتلا به سرطان پستان در مقابل اثرات مضر برخی داروها، محافظت کنند و در عین حال تومور سرطانی را از بین ببرند.

داستان مبارزه با سرطان، داستان یک زندگی:

هم‌رسانی این مطلبنظرها

مطالب مرتبط

دانشجوی طراحی ایرلندی کلاه خنک‌کننده سر برای بیماران سرطانی اختراع کرد و جایزه ملی ایرلند را برد 

نتایج یک مطالعه تازه: نوعی باکتری دهان می‌تواند به درمان برخی سرطان‌ها کمک کند

انتشار نتیجه مطالعه محققان آمریکایی؛ نیمی از مرگ و میرهای ناشی از سرطان قابل پیشگیری است اما چگونه؟