دولورس الشله ماجراجو و انفلوئنسر اردنی است. در سال ۲۰۱۵ وقتی برای یک شرکت تعاونی در دوبی کار میکرد، احساس نیازش به چالش جدیدی در زندگی، باعث آغاز کوهنوردی شد. چهار سال بعد او فاتح بام دنیا شد.
دولورس الشله ماجراجو و انفلوئنسر اردنی است. در سال ۲۰۱۵ وقتی برای یک شرکت تعاونی در دوبی کار میکرد، احساس نیازش به چالش جدیدی در زندگی، باعث آغاز کوهنوردی شد. او گفت:« همیشه میخواستم با طبیعت ارتباط برقرار کنم و بیشتر جهان را کشف کنم.»
با توجه به اینکه هیچ سابقهای در این رشته نداشت، ۳ سال را به تجربه اندوزی در این زمینه و فتح قلههای مختلف اختصاص داد. او خاطرنشان کرد:« وقتی قلههای کلیمانجارو و مراپیک را فتح کردم، تصمیم گرفتم به عنوان اولین زن عرب قله اورست را از سمت تبت فتح و تاریخ سازی کنم.»
دولورس و بقیه هم تیمیهایش، با وجود تمرینها و آمادهسازیها، طی سفر طولانی ۵۰ روزه خود به بام دنیا، با مشکلاتی دست و پنجه نرم کردند. او گفت: « وقتی که همه به خاطر ارتفاع و عادی نبودن شرایط بدنیمان بیمار شده بودیم، فکر کردم دیگر نمیتوانم ادامه دهم و واقعا ناراحت شدم. روزهای خیلی بدی بود. اما همه همدل بودیم و تجربه این ارتباط انسانی بدون درنظر گرفتن تفاوتها و اعتقادات عالی بود. همه ما یکدیگر را برای رسیدن به هدف مشترکمان پشتیبانی میکردیم.»
هوای بد به این معنا بود که دولورس و تیمش تنها دو تا سه روز فرصت تلاش برای صعود به قله داشتند. در ۲۳ ماه می سال ۲۰۱۹، دولورس نخستین زن اردنی موفق به ایستادن بر بلندترین نقطه دنیا و نخستین زن عربی که این صعود را از خطالراس شمال شرقی انجام داده است، شد. او گفت: « احساس میکردم بیش از همیشه زنده و انسان هستم. و متوجه شدم در این راه چقدرارتباط انسانی و حمایت از یکدیگر مهم است.»
توییتر یورونیوز فارسی را دنبال کنید
پس از این سفر، هنگامی که دولورس به خانه خود در دوبی بازگشت، دید نوینی به زندگی پیدا کرده بود. او تصمیم گرفت به مربی سبک زندگی تبدیل شود و دیگران را در رسیدن به رویاهایشان یاری دهد. او در طول صعودهای خود بر افزایش آگاهی در مورد اقدامات اقلیمی برای اهداف توسعه پایدار سازمان ملل تمرکز کرد و اکنون در حال ایجاد محتوایی است که اهمیت زندگی پایدار را برجسته سازد. او اضافه کرد: «امیدوارم در دبی به اهداف جدیدم دست یابم و در سطح جهانی پیشرفت کنم.»